En lokal servicepartner i Härjedalen

Steelex AB är också en lokal servicepartner till företag i länet.

Vi kan producera från enstaka detaljer till serier, framtagning av prototyper och färdiga produkter. Vi ska kunna erbjuda dig som kund en helhetslösning när det gäller både produktion, slutmontering och ytbehandling. 

Vi har vi ett brett kontaktnät när vi behöver kompletterande utrustning och kompetenser ex när det gäller ytbehandling. – allt för att våra kunder ska kunna få en så komplett produkt som möjligt.

Materialen vi arbetar med är bl.a. Svartplåt, Rostfri plåt, Aluminium och Koppar. Utöver verkstadsindustrin har vi möjlighet med service och arbete ute på industrier/företag.
20200210 110626
Vattenskärning I Hardox Stål

Steelex är utsedd som ”Hardox® Wearparts”-leverantör. 

Genom samarbete med SSAB och kompetens inom tillverkning och konstruktion av detaljer i Hardox®

Hardox® 
Det slitstarka stålet med utmärkta konstruktionsmässiga egenskaper. Detta slitstarka stål passar utmärkt inom entreprenadbranschen, åkerier, renhållning, krossverk mm.
Vi tillverkar slitdelar såsom slitplåtar, krosskilar, knivar till olika varumärken. Vi kan ta fram kundanpassade detaljer för service eller ombyggnad för olika maskiner.
Våra Tjänster

Steelex AB ingår i Steelex Group-koncernen

Steelex Group
Steelex AB logotypStockholms VattenskärningNordic HeaterRibeaErri
phoneenvelopestoremap-markerearthcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram