Steelex murpanna 80

Den vedeldade Murpannan passar till allt från växtfärgning och kokning av hundmat till renkokning av bla älghorn. Kokning av kräftor. Tillagning av större mängd mat som grytor och soppor. Speciellt vid större tillställningar ute i fält där el inte finns att tillgå.

Den kallas Murpanna i norr och Pannmur i söder

Att enkelt kunna användas när ”kris” uppstår och då värma vatten, tillaga mat för att snabbt kunna erbjuda lagad mat vid ex insatser. Kokning av redskap och utrustning för småskalig livsmedelsproduktion och vid djurhållning. Kokning av ramar för biodling och annan rengöring.

Murpannan är tillverkad av 2mm Cortenstål. Stålet är beständigt mot höga temperaturer och storleksförändrar sig inte lika mycket som vanligt stål vid temperaturförändring. Kittel och lock är tillverkat i rostfritt syrafast stål. Eldstadsrostret är utbytbart. Detta är en pannmur med lång hållbarhet.

Specifikation

Denna stållegering har korrosionsskyddande egenskaper och passar perfekt för produkter utsatta för hög värme och utomhus miljö. En skyddande ytbeläggning skapas genom oxidering, allt vartefter plåten utsätts för fukt och regn. Denna stålkvalité blir bara vackrare med åren. Då varken färg eller lösningsmedel används är detta också ett miljövänligt stålval.

Vedeldad Murpanna rymmer 80 L.Tillverkad i 2 mm Cor-Ten stål

Tillbehör: Rökrör i valfri längd, standardlängd 100cm, perforerad stålkorg, stekhäll, löstagbar behållare  i rostfritt rymmer 80 L, levereras med, tappkran,  lock och handtag.

Tillbehör

Stålkorg i perforerad plåt

Stålkorg underlättar i och urtagning vid kokning av ex kräftor, potatis, tyger etc.

Stekhäll

Stekhäll att ställa ovanpå pannmur för att laga mat på. För att värmen skall nå stekhällen tas det rostfria kärlet bort.

När el inte finns att tillgå

Den vedeldade murpannan passar till allt från växtfärgning till kokning kräftor och tillagning av större mängd mat som grytor och soppor.

Kontakta oss

Vi är alltid här för att hjälpa dig! Oavsett om du har en fråga om våra produkter eller tjänster, behöver hjälp med en beställning eller bara vill säga hej.